Η ποιότητα μας

Τα προϊόντα της Ε.Γ.Ν.ΗΛ A.E. παρασκευάζονται για να προσφέρουν αγνές, παραδοσιακές γεύσεις υψηλής ποιότητας και πλούσιας διατροφικής αξίας. Σε αποκλειστική συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να απολαμβάνετε γνήσια ελληνικά τυροκομικά προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο της παραγωγής και στις καλύτερες τιμές.

Οι πρώτες μας ύλες

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με 500 πιστοποιημένους Έλληνες κτηνοτρόφους, ώστε να εξασφαλίζουμε καθημερινά τις καλύτερες πρώτες ύλες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Έτσι, δεν είμαστε απλά σίγουροι, αλλά εγγυόμαστε για τα την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας και την κορυφαία γεύση, που εσείς απολαμβάνετε κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε.

Πιστοποιήσεις

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας πιστοποιείται από διεθνή πρότυπα ποιότητας. Με συνεχείς επίσημους ελέγχους ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αυξάνουμε την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά μας, χάρη σε τεχνολογίες που σέβονται το περιβάλλον και αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο της παραγωγής μας.